covid 19

Coronavirus/COVID-19 stopper ikke isolering

Der er ingen grund til bekymring, hvis du overvejer at få hulmursisoleret eller loftisoleret din bolig under coronakrisen.

Hele verden er desværre ramt af den frygtelige coronavirus. Hver dag kommer nye tiltag, som skal være med til at sætte en effektiv stopper for spredning af virussen. Mange arbejder hjemmefra – andre afholder de sidste optjente feriedage sammen med familien hjemme i boligen eller i sommerhuset.

Men Calidi holder ikke fri – for på trods af coronavirussen er det ikke et problem af få efterisoleret sit hjem.

Derfor kan du roligt få efterisoleret dit hjem af vores professionelle håndværkere!

Hvordan får jeg hulmursisoleret under coronakrisen?

Hulmursisolering foregår uden for huset. Vi borer en række små huller i din ydermur, hvorefter vi påbegynder arbejdet. Når hulmursisoleringen er afsluttet, lapper vi hullerne, rydder vi pænt op efter os og forlader matriklen.

Mens du sidder indenfor – arbejder vi udenfor. Og ved en hulmursisolering slipper du for træk og kulde og får et væsentligt lunere hjem samt et behageligt indeklima. Og udgiften er hurtigt tjent hjem på de lavere varmeregninger.

Hvordan får jeg loftsisoleret under coronakrisen?

Langt de fleste parcelhuse har opgang til loftet fra entré eller bryggers, så også her kan Calidi’s håndværkere arbejde uden at komme i kontakt med dig.

I andre boliger er der opgang fra 1. salen. Calidi’s håndværkere oplyser, hvad tid de kommer, så der ikke er kontakt, mens håndværkerne går gennem huset. Når arbejdet påbegyndes på loftet, kan du og din familie roligt opholde jer i huset.

Når arbejdet er ved at blive afsluttet, sender vores håndværkere dig en sms, så du kan være ude af huset, mens håndværkerne pakker sammen og forlader hjemmet. Lige som ved hulmursisolering, er der en lang række fordele ved at loftsisolere. Du undgår træk og kulde fra loftet. Loftet bliver lunt og åndbart, så du kan bruge det til et ekstra opbevaringsrum – og din varmeregning bliver væsentligt lavere.

Følger Calidi Sundhedsstyrelsens retningslinjer?

Ja! Calidi’s håndværkere følger alle de ekstraordinære retningslinjer og regler, som coronavirussen har skabt.

Ved en isoleringsopgave kommer der som regel en håndværker ud og udfører opgaven. Ved større opgaver kan der være to.

Vi arbejder primært uden for hjemmet – eller på loftet, så du behøver ikke være nervøs for at komme i kontakt med vores dygtige håndværkere.

Derudover gør vi følgende:

Bruger åndeværn. Holder afstand. Arbejder med handsker og spritter af – og vi har meget skrappe krav til vores håndværkere om, at de ingen forkølelsessymptomer må have inden udførsel af en opgave.

 

Resultaterne taler for sig selv

Det er altid sund fornuft at få isoleret eller efterisoleret sin bolig. Din varmeregning bliver væsentligt lavere, indeklimaet bliver markant bedre, det er mere miljøvenligt og huset føles større, når det ikke trækker fra loft og ydervægge.

Før- og efterbillede af loftisolering

Træk pilen til venste eller højre

Før Loftisolering
Efter Loftisolering

Efterisolering af loft med Isover Insulsafe