OmCalidi-Coverbillede-WEB

Holdet bag CALIDI

Calidi råder over bygningskonstruktører, energivejledere
og har over 20 års erfaring i efterisolering af boliger

Om Calidi

Firmaet er grundlagt af to erfarne isolatører, der hver især har haft succes indenfor isoleringsbranchen, men nu er gået sammen for at levere ordentligt og grundigt isoleringsarbejde til alle.

Calidi sætter meget høje krav til medarbejderne, som skal overholdes, når man bliver en del af Calidi-teamet.

Calidi udfører screening og stikprøver af det udførte isoleringsarbejde. Det gør vi, fordi vi vil sikre vores kunder de bedste resultater – vi gør det, fordi vi vil være bedst.

De isolatører, der udfører arbejdet, er nøje udvalgt, og har fået en efteruddannelse både i Glasuld og papiruld.

Kort om Calidis stiftere

Michael Nygaard Andersen er medstifter og direktør i Calidi. Han er desuden næstformand i bestyrelsen. Han er uddannet bygningskonstruktør med speciale inden for energi og byggeledelse. Siden november 2011 har han været direktør for Isokvik Isolering ApS, der er en professionel isoleringsvirksomhed med over 40 års erfaring indenfor efterisolering, hulmursisolering, samt teknisk isolering af industrianlæg i alle klasser. Han er desuden også uddannet energivejleder. Michael Nygaard Andersen står primært står for den økonomiske drift af Calidi.
Frederik Glob er medstifter af Calidi samt bestyrelsesmedlem i virksomheden. Han er uddannet isolatør og energivejleder, og har desuden taget en række efteruddannelser indenfor facadeisolering og fugtsikring samt bygningstermografering. Frederik Glob er medejer af firmaet Viking Isolering, der blev etableret i 2013. Frederik Glob er desuden Calidis talsmand.
Calidi har et tæt samarbejde med et grønt team af energivejledere, som hurtigt og effektivt kan komme ud og gennemgå dit hus.
Før Loftisolering
Efter Loftisolering

Efterisolering af loft med Isover Insulsafe