Faktaboks

  • Et plans Villa fra 1966
  • m2Boligstørrelse (BBR): 147 m²
  • Besparelse pr. år: 2684,50 kr
  • Efterisolering af loft fra 100 til 400 mm
  • Opgaven tog ialt 9 arbejdstimer fra start til slut
  • Co2 besparelse pr. år: 15622

Sindssygt god kundeservice

IT-konsulenten Jørgen Kreutzer fra Havdrup – en lille landsby ikke langt fra Solrød Strand i smørhullet mellem Køge og København – er begejstret for sin loftisolering. IT-konsulenten har boet i sit hus i Solrød i en årrække, og han er imponeret over den mærkbare effekt, som loftisoleringen har givet, selvom huset blev hulmursisoleret for to år siden.

”Inden vi fik efterisoleret på loftet, var der koldt, når jeg kom ned i stuen om morgenen – det er totalt væk nu. Det er som om, der er kommet en lun dyne over huset, og vi kan allerede se besparelserne på varmeregningen”, fortæller Jørgen Kreutzer.

Ud over besparelser på varmeregningen og et lunt hus er boligen også blevet mere lydisoleret, så der kommer mindre støj fra vejen. Og som en ekstra bonus har han fået lavet en ekstra flot gangbro, så kasserne med minder kan stå lunt, tørt og på sikker grund på loftet.

”Jeg har en masse kasser og æsker, som skal stå deroppe – og de fylder jo. Calidi satte sig godt ind i mine ønsker, og gav mig en række gode råd om, hvordan loftet kunne udnyttes bedst – uden at det blev dyrere. Hele vejen har der været en utrolig
professionalitet og imødekommenhed fra Calidi’s håndværker. Jeg er dybt imponeret over firmaet, og jeg kan kun give Calidi mine varmeste anbefalinger. Ja, faktisk så går jeg allerede rundt nu og viser billede af mit fantastiske loft til alle mine venner og bekendte”,
siger Jørgen Kreutzer.

 

Før Loftisolering
Før Isolering af loft
Efter Loftisolering
Efter Isolering af loft med Isover Insulsafe