Bosch varmepumpe

Tysk kvalitet, når det er bedst. Bosch er kendt for en række produkter, som alle har én ting til fælles: den høje tyske kvalitet, som du kan stole på.

Bosch har gennem flere år været en af de store og anerkendte leverandører inden for varmepumper – og med god grund. En Bosch varmepumpe er til dig, der ønsker en miljørigtig varmepumpe, der skaber en behagelig opvarmning eller nedkøling i dit hjem, og som giver dig markante besparelser i varmeregningen.

En Bosch varmepumpe kan bruges alle årets dage til at holde lige præcis den temperatur, som du ønsker dit hjem skal have. Med en Bosch varmepumpe kan du om sommeren holde indendørstemperaturen på et behageligt niveau, hvor indeklimaet samtidig ikke føles fugtigt. Om vinteren kan du derimod holde kulden ude af hjemmet og have en komfortabel temperatur gennem alle de kolde vintermåneder.

Varmepumper fra Bosch har et enkelt og minimalistisk design og leveres typisk i hvid, grå eller sort. Varmepumperne er designet til at tiltrække minimum opmærksomhed, hvilket Bosch er lykkedes med.

Spar penge med en Bosch varmepumpe

Når man anskaffer sig en Bosch varmepumpe, er det ikke købsprisen, der er interessant at kigge på. Det er derimod meget mere interessant at undersøge, hvilke besparelser der kan opnås i varmepumpens driftsomkostninger, da enhver varmepumpe skal ses om en investering.

Driftsomkostningerne afhænger af den konkrete varmepumpes SCOP-værdi, som giver udtryk for varmepumpens effektivitet. Jo højere varmepumpens SCOP-værdi er, desto større er varmepumpens effektivitet. En SCOP-værdi på 5,4 vil i praksis betyde, at hver gang varmpumpen bruger 1 kWh, leverer den i gennemsnit 5,4 kWh varme tilbage. I dette tilfælde er varmepumpen 6 gange mere effektiv end en traditionel elradiator. Derfor giver det mest mening at vælge en Bosch varmepumpe med en SCOP-værdi i den høje ende, hvis du skal bruge den hele året.

SCOP-værdi er dermed en god indikator på, hvor effektiv en given varmepumpe er, da det viser hvor god en varmepumpe er til at omdanne strøm til varme.

Bosch luft-til-luft varmepumpe

En Bosch luft-til-luft varmepumpe kan bruges som opvarmningskilde i dit hjem eller sommerhus hele året rundt. Med en luft-til-luft varmepumpe vil du på ganske få minutter opleve, at varmepumpen opvarmer eller nedkøler temperaturen alt efter dine ønsker. En luft-til-luft varmepumpe er en miljøvenlig og effektiv energikilde i dit hjem.

Bosch luft til vand varmepumpe

Luft-til-vand varmepumper fra Bosch kendestegnes ved at have en høj SCOP-værdi, hvorfor varmepumperne opnår maksimal energieffektivitet. Bosch har i de seneste år monteret deres nye modeller med et støjfilter, der gør, at varmepumperne udleder minimal støj. Det har gjort det bekvemmeligt for personer, der bor i et tæt bebygget boligområde, hvor støj kan generere naboer. En luft til vand varmepumpe er et godt alternativ til fjernvarme, oliefyr, pillefyr og gasfyr.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Vi kan hjælpe dig med at finde lige nøjagtigt den varmepumpe som passer til din bolig, og dine behov. Det er dog vigtigt at din bolig, har den rette mængde loft– og hulmursisolering inden der monteres en varmepumpe. Kontakt os i dag, og få en af vores energivejledere forbi.