Faktaboks

  • Rækkehus fra 1969
  • m2Boligstørrelse (BBR): 171 m²
  • Besparelse pr. år: ca 2800 kr
  • Efterisolering af loft fra 100 til 400 mm
  • Opgaven tog ialt 12 arbejdstimer fra start til slut

“Nemt at få isoleret”

”Der er en jævn og behagelig varme i huset nu”.

Pensionisterne Tove Krabbe og Jørgen Reedtz fra Nivå i Nordsjælland har fået et dejligtlunt hus efter Calidi har loftisoleret deres rækkehus. Og parret er glade for, at der ikke er koldt i stuen mere. Først lagde parret mærke til, at loftsisoleringen tog en del af støjen ude fra vejen. Men som dagene blev koldere, kunne parret i den grad mærke en forskel.

”Vi har boet i huset siden 2005, og efter vi har fået isoleret, er der blevet meget lunere i huset. Min søster bor i et tilsvarende hus, og hun kan tydeligt mærke forskel. Vores hjem er mere behageligt og varmt – så det er en meget god indikation på, at loftsisoleringen har hjulpet”, siger Tove Krabbe.

Ifølge Tove og Jørgen var det en rigtig kundeservice, som Calidi ydede – og det var overraskende nemt at få loftisoleret.

”Det hele blev gennemgået sagligt og professionelt. Calidi’s håndværker var utrolig flink og grundig, så det var en rigtig god oplevelse. Vi fik også gennemgået undertaget, og der blev lavet huller til udluftning, så der ikke samles kondens på loftet. Det er rigtig fint, at vi ved, at alt er i orden nu. Vi går allerede og anbefaler vores bekendte at tage kontakt til Calidi, hvis man skal have efterisoleret – vi er meget tilfredse”, fortæller parret.

 

Før Isolering af loft i Nivå
Før Isolering af loft i Nivå

 

Isolering af loft i Nivå
Isolering af loft i Nivå

 

Efter Isolering af loft i Nivå
Efter Isolering af loft i Nivå