Isoleringsmateriale Isover Insulsafe

ISOVER Insulsafe til hulmursisolering og loftisolering

Isoleringsmaterialer

Skal du isolere din bolig, så er det vigtigt, at du vælger et effektivt isoleringsmateriale. Der findes mange isoleringsmaterialer. Derfor kan det også være vanskeligt at udvælge det rigtige materiale. Det vigtigste er, at du ikke går på kompromis med effektivitet og kvalitet.

Calidi arbejder primært med to slags isoleringsmaterialer – papiruld samt glasuld. Calidi er autoriseret ISOVER Indblæser, og vi er specialuddannede i indblæsning af ISOVER insulsafe på lofter og i hulmure.

Når man er autoriseret, skal autorisationen fornyes hvert år med en efteruddannelse, der følges op med en række stikprøvekontroller, som afholdes af en 3. part. Det er en sikkerhed for kunden som ved, at man isolatørerne er specialuddannede.

Er du i tvivl om, hvad du bør vælge, så er det oplagt, at du allierer dig med Calidi. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette isoleringstype.

Vi foretrækker dog Isover Insulsafe, da det i vores optik, er klart det bedste isoleringsmateriale, der er på markedet lige nu.

ISOVER Insulsafe – Glasuld

Glasuld er en af de bedst varmeisolerende byggematerialer. Det kan bruges til mange steder i en bolig, og er et hyppigt benyttet materiale til at isolere med. I Danmark kender mange glasuld under navnet ISOVER.

Glasuld indeholder fibre af glas – helt op til 75% genbrugsglas. Fibrene holdes sammen af. Alle produkter er tilsat mineralske olier, for at binde støvet og gøre produktet fugtafvisende.

Glasuldisoleringen fremstilles i forskellige former, bl.a. som formstykker og som løst granulat.

Det har gode isoleringsevner, er ubrændbart og miljøvenligt. Det kan bruges i Svane-mærkede hjem, da det ikke indeholder tilsætningsstoffer. Det er desuden vandafvisende.