Faktaboks

  • Rækkehus fra 1958
  • m2Boligstørrelse (BBR): 86 m²
  • Besparelse pr. år: ca 2700 kr
  • Hulmursisolering af tom vægge
  • Opgaven tog ialt 3 arbejdstimer fra start til slut

Perfekt fra start til slut

Jørgen er uddannet bygningsingeniør og bor i Køge på Sjælland. Han har investeret i et rækkehus, som han var i gang med at gennemrenovere, og i den forbindelse skulle boligen efterisoleres. Fordi vi hos Calidi tidligere har givet en hånd med en hulmursisolering af Jørgens eget hus, var han så begejstret for resultatet, at Calidi var det naturlige valg til dette nye projekt.

”Jeg synes, processen, den har været rigtig god. Lige fra jeg ringede til dig, og vi havde dialogen på tilsvarende vis, som vi havde, første gang I var ude og hulmursisolere, så kørte det jo perfekt fra start til slut”, fortæller Jørgen.

For Jørgen er det tydeligt at mærke, at efterisoleringen har gjort en mærkbar forskel og været en god oplevelse. Efterisoleringen af rækkehuset har nemlig levet op til forventningens glæde om et godt, sundt indeklima i rækkehuset og nedsat varmeforbrug.

”Nu er der ikke noget fugt på indvendige side, nu har vi fået flyttet dugpunktet til længere ud i ydermuren, så det er helt fantastisk”, siger han og tilføjer, at han på det kraftigste vil anbefale andre at få hulmursisoleret.

 

 

 

Hulmursisolering i Køge
Hulmursisolering i Køge

 

Hulmursisolering i med 22mm rør
Hulmursisolering med 22 mm rør

 

lukning af huller efter hulmursisolering
lukning af huller efter hulmursisolering

 

lukning af huller efter isolering af hulmur
lukning af huller efter isolering af hulmur