Faktaboks

  • 1½ plans villa fra 1928
  • m2Boligstørrelse (BBR): 135 m²
  • Besparelse pr. år: ca 5500 kr
  • Hulmursisolering af 55 kvm tom væg
  • Opgaven tog ialt 4 arbejdstimer fra start til slut

“Billigt og effektivt – et fantastisk resultat”

”Vi skulle have gjort det før”.

Jainnie Ørnebjerg Larsen og hendes mand, Jens, er ikke i tvivl. At få lavet hulmursisolering er en af de bedste beslutninger, de nogen sinde har taget, når det drejer sig om deres bolig.

”Det er helt fantastisk. Vi kan tydeligt mærke en forskel. Det er et gammelt hus, og før kunne vi mærke kulden trække ind fra muren – og det var skidekoldt under radiatoren. Nu er der lunt og lækkert”, fortæller Jainnie Larsen.

Parret driver et bageri i den lille midtsjællandske by, Lejre, der ligger i nærheden af Roskilde. I 25 år har de boet i et ældre hus, der også har et bageri tilknyttet – så deres arbejdsplads er i bogstavligste forstand en integreret del af deres bolig.

Det er ikke kun træk, som isoleringen har fjernet – huset er ifølge parret også blevet mere lydisoleret.

”Udover at huset er blevet lunt og lækkert, så har hulmursisoleringen også fjernet noget af lyden fra vejen. Vi ligger lige ud til en bygade, så det er rart, at noget af støjen er forsvundet”.

Parret er meget glade for samarbejdet med Calidi, og de kan kun give de varmeste anbefalinger af firmaet til andre, som har brug for at få efterisoleret.

”Fra start til slut har vi været utroligt glade for Calidi. Håndværkerne har været super professionelle og punktlige. Og så er vi overraskede over, hvor billigt og effektivt det har været at få hulmursisoleret. Det er et fantastisk resultat”, siger Jainnie Larsen.