Faktaboks

  • Rækkehus fra 1986
  • m2Boligstørrelse (BBR): 112 m²
  • Besparelse pr. år: ca 1800 kr
  • Hulmursisolering af tidligere isolerede vægge
  • Opgaven tog ialt 4 arbejdstimer fra start til slut

“En god investering“

Freddie Salquist Hansen og familien fik nok af træk og kulde i deres hjem. Og efter en snak med svigerinden, kontaktede han Calidi – for nu skulle det være.

”Vi kunne tydeligt mærke kulden i huset – især efter de kolde nætter, hvor der har været nattefrost. I det hele taget var der ret koldt i huset, og efter jeg havde snakket med min svigerinde, som også havde fået hulmursisoleret – så tænkte jeg, at det kan da ikke skade at få det gjort”, fortæller Freddie Salquist Hansen.

Freddie rækkehus ligger i et hyggeligt kvarter i Greve – og han kan tydeligt mærke, at der er sket en stor forskel, efter det blev isoleret.

”Det er blevet meget varmere. Der er sket en stor forskel. For eksempel er et af de rum, der var allermest koldt før isoleringen, nu et af de varmeste i huset – det føles i hvert fald sådan. Det har været en god investering”, siger Freddie Hansen.

Han er meget tilfreds med arbejdet, og kan kun give Calidi de varmeste anbefalinger.

”Det er ganske fint arbejde, og man kan dårligt se, at der har været boret huller i muren. Jeg kan kun give mine anbefalinger – og så er de jo nogle flinke og venlige mennesker jo”, griner Freddie Salquist Hansen.

isolering af hulmur i Greve
Isolering af hulmur i Greve
Hulmursisolering i Greve med 22 mm rør
Hulmursisolering i Greve med 22 mm rør
Hulmursisolering i Greve
Hulmursisolering i Greve