Vølund varmepumpe

Den danske producent, Vølund, står bag nogle af de bedste og mest driftssikre varmepumper på markedet. Vølund har produceret varmepumper til det danske marked i over 40 år, hvorfor de om nogen har en masse erfaring med sig.

Vølunds varmepumper er karakteriserede ved at være af utrolig høj kvalitet og samtidig have en yderst lav lyd, hvorfor Vølund varmepumper kan installeres de fleste steder uden at genere omkringliggende omgivelser.

Hvorfor vælge en Vølund varmepumpe?

Med en Vølund varmpumpe kan du effektivt og miljøvenligt opvarme hele dit hjem. Hvis du i dag opvarmer dit hjem med gasfyr, oliefyr eller pillefyr, vil du opleve, at der er yderst mange penge at spare på din årlige varmeregning med en Vølund varmepumpe.

Vølunds varmepumper er ligeledes yderst støjsvage, hvorfor det vil være muligt at placere din Vølund varmepumpe op ad ydervæggen ved din stue eller dit soveværelse uden, at det vil skabe støjgener. Dertil er det vigtigt at understrege, at Vølund udelukkende producerer luft-til-vand varmepumper og ikke luft-til-luft varmepumper.

Du kan også få tilskud til en nye varmepumpe, hvis du f.eks. skifter fra et gammelt olie eller gasfyr, du kan læse meget mere om det hos Energistyrelsen her.

Vølund F2120 varmepumpe

Blandt Vølunds seneste varmepumpemodeller findes varmepumpen Vølund F2120. Denne varmepumpe er designet til at kunne udholde selv de mest hårde og barske vintre i Danmark. F2120 kan omdanne luft helt ned til -20 til -25 °C. Det er sjældent, at temperaturen i Danmark når så langt ned, men det er en god indikator for varmepumpens ydeevne og teknik.

Vølund F2120 har en SCOP-værdi på over 5. Det vil sige, at hver gang F2120 varmepumpen bruger 5 kWh, leverer den i gennemsnit 5 kWh varme tilbage. Dette er yderst højt og særdeles effektivt. Vølund F2120 er med andre ord en rigtig god investering, som kommer til at spare dig en masse penge på din varmeregning.

Varmepumpen har et brugervenligt kontrolpanel, som består af to adskilte hoveddele til hhv. varmt brugsvand og indeklima. Dertil er der en oversigt over general information om varmepumpens teknik og tilstand m.m. Hvis kontrolpanelet volder problemer, er der ved hvert punkt tilknyttet en forklaring.

Herudover er det muligt at tilkoble sin smartphone, tablet eller computer til Vølund F2120 varmepumpe via varmepumpes WiFi-modul. Denne funktion gør det muligt for dig at overvåge varmepumpens system lige, når det passer dig.

Selve installationen af Vølunds F2120 varmepumpe er lige til, da der blot er to kabler mellem varmepumpens udedel og indedel. Det betyder også, at der efter installationen af Vølund varmepumpen vil være færre VVS-mæssige udfordringer.

Endeligt er Vølund F2120 en varmepumpe, som passer til alle boligtyper. Modellen fås med fire forskellige ydelser hhv. 8, 12,16 eller 20 kWh, hvorfor Vølund F2120 kan tilpasses til ethvert hjem i alle boligstørrelser til såvel nye huse som gamle huse.

Hvis du ønsker at købe en Vølund F2120 varmepumpe til din virksomhed eller en institution, kan varmepumperne med fordel bygges sammen og herved opnå en endnu højere ydelse.