Panasonic varmepumpe

Panasonic er et af de førende mærker, når det kommer til luft-til-luft varmepumper. De har et hav af forskellige modeller, der alle har hver sin funktion, som du kan få glæde af til din bolig – hvad end du leder efter en diskret varmepumpe til væggen eller en gulvmodel, der er lidt mere anonym.

Her hos Calidi har vi masser af erfaring med Panasonic varmepumper, og derfor kan vi også hjælpe dig vælge den helt rette model til dit brug. Bestil et gratis isoleringstjek med en af vores skarpe energivejledere i dag, så du kan lære meget mere. Vi servicerer hele landet og glæder os til at hjælpe dig også.

Panasonic luft-til-luft varmepumpe

Panasonic laver flest luft-til-luft varmepumper, der på rigtig mange måder minder om et aircondition-anlæg, som du måske kender det fra eksotiske destinationer.

Det betyder, at varm luft bliver blæst ud i din bolig af et apparat, der enten hænger på væggen eller står på gulvet. Som med andre former for varmepumper, har denne en yderdel og en inderdel, og det er inderdelen, der puster den varme luft ud i hjemmet.

En luft-til-luft varmepumpe egner sig bedst til et sommerhus, fritidshus eller en mindre bolig i et plan. Dit hjem bliver lynhurtigt varmen op med Panasonics luft-til-luft varmepumpe, og om sommeren kan du nyde godt af dens funktion som aircondition også.

Når en af Panasonic mange varmepumper cirkulerer luften rundt i din bolig, får du samtidig også et meget bedre indeklima. Fugt og støvdannelse bliver pludselig meget sværere, og du får det dermed meget behageligt indenfor.

Panasonic luft-til-vand varmepumpe

Panasonic er et af vores foretrukne mærker, når vi montere og levere luft-til-vand varmepumper. Det er et af de stærkeste brands på netop lige det punkt, og der findes et hav af modeller og typer, så der er helt sikkert en som dækker dit behov i boligen, hvad end det drejer sig om en varmepumpe til hjemmet eller sommerhuset.

Kan du spare penge på varmeregningen med en varmepumpe fra Panasonic?

Det er naturligvis vigtigt, at din nye varmepumpe fra Panasonic rent faktisk sparer dig for nogle penge på varmeregningen på den lange bane.

Panasonic har fundet ud af, at deres varmepumper generelt set får en boligs varmeomkostninger til at falde med mellem 30 og 50%. Det er altså en forbedring, der virkelig kan mærkes.

Særligt hvis du vælger en af de smarte Panasonic varmepumper, der har fået en rigtig høj karakter i energimærket fra Energistyrelsen. Disse betaler sig bedst på den lange bane, og de kan bruges til at varme boligen op året rundt uden at skulle koste ret meget.

Hvorfor vælge en varmepumpe fra Panasonic?

Der findes mange mærker, der specialiserer sig i også at lave varmepumper, men Panasonic er den største leverandør af varmepumper på verdensplan, hvilket siger en hel del om, hvor dygtige de er til at lave varmepumper.

Det betyder også, at de har rigtig mange forskellige varmepumper at vælge imellem, hvilket kan være svært for dig, hvis du ikke ved, hvilken du skal vælge.

Det er her, vi hos Calidi kan være med til at hjælpe dig på vej til at få fingrene i den rette varmepumpe fra Panasonic, da vi har mange års efaring med varmepumper fra dette fantastiske mærke.

Bestil et gratis isoleringstjek og få en snak med vores dygtige energivejleder, der kører ud til hele Danmark for at hjælpe dig med den bedste løsning.