Mitsubishi varmepumpe

Den japanske producent, Mitsubishi, har i de seneste år fundet sin vej ud til mange nordiske hjem. Mitsubishi har velfortjent sat sig stærkt på markedet for varmepumper i Danmark og Norden, da nogle af Mitsubishis varmepumpemodeller er designet specifikt til det nordiske klima. Af denne årsag kan flere af Mitsubishis varmepumper give en konstant og vedholden effekt, selv når udetemperaturen falder helt ned til -15 °C.

Varmepumperne fra Mitsubishi bærer præg af producentens innovative tiltag, som kommer til udtryk hver gang Mitsubishi præsenterer en ny varmepumpe til markedet. De japanske varmepumper udmærker sig ved at have et minimalistisk design i bedste japanske stil kombineret med at være blandt markedets mest støjsvage varmepumper. Herudover kendetegnes varmepumperne fra Mitsubishi ved lang levetid, god driftsøkonomi og effektiv opvarmning. Dette er tre ting, der gør Mitsubishi til nogle af de absolut bedste producenter på markedet.

Styr din varmepumpe med mobilen via. WiFi

De seneste luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper fra Mitsubishi har et indbygget WiFi-modul, så du kan styre varmepumpen fra din smartphone eller tablet. Denne funktion er yderst bekvemmelig, hvis du ønsker, at din Mitsubishi varmepumpe skal holde en bestemt temperatur. Dette er yderst relevant for dig, som ønsker en varmepumpe i dit sommerhus. Det indbyggede WiFi-modul gør det muligt at holde temperaturen på et ønsket niveau i de perioder, hvor du ikke er til stede i dit sommerhus, f.eks. i vintermånederne.

Mitsubishi luft til vand varmepumpe

En Mitsubishi luft-til-vand varmepumpe er et yderst godt alternativ til oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme. Med en luft-til-vand varmepumpe kan du spare en masse penge på varmeregningen og samtidig omskifte dit nuværende varmesystem til et klimavenligt varmesystem. Denne type varmepumpe laver ikke varm luft som luft-til-luft vandpumpen, men derimod varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem som f.eks. radiatorer, gulvvarme og varmt vand.

Mitsubishi luft til luft varmepumpe

En Mitsubishi luft-til-luft varmepumpe giver dig ikke blot varme i vintermånederne. Den nedkøler også dit hjem til en komfortabel temperatur i sommermånederne. Mitsubishis minimalistiske design kommer tydeligt til udtryk i deres luft-til-luft varmepumpe, som produceres i hvid, sort og rød.

En luft-til-luft varmepumpe fra Mitsubishi består af en udedel og en indedel. Varmepumpes udedel udvinder varmen fra den udvendige luft, som herefter sendes ind i dit hus og fordeles.

De seneste luft-til-luft varmepumpemodeller fra Mitsubishi har en indbygget sensorteknologi, som scanner og lærer, hvor personerne i dit hjem befinder sig mest. Det er en smart funktion, der gør, at varmepumpen automatisk justerer temperaturen i dit hjem alt efter det konkrete behov.

Om det er en Mitsubishi luft-til-vand varmepumpe eller en luft-til-luft varmepumpe, der passer bedst i dit hjem, vil du på kort tid opleve store besparelser på din varmeregning, og varmepumpes energibesparelse vil tjene din investering hjem.

Få råd og vejledning til valg af varmepumpe her

Overvejer du en varmepumpe, så snak med os. Vi kan hjælpe dig fra start til slut. Alt fra hvilken varmepumpe skal du vælge til monteringen af varmepumpen i din bolig eller dit sommerhus.